What Women Want

Een evenement van vrouwen voor vrouwen

2

Het evenement “What Women” Want was vorig jaar een succes, dus gaan we dit jaar op herhaling, op 8 maart: Wereld Vrouwen Dag van 18:00 tot 22:00 uur. We vieren de vrouw, maar bij ons gaat het niet om sterke vrouwen, bekende vrouwen, vrouwen rechten of vrouwen onrecht. Bij ons draait het maar om één vrouw en die vrouw ben jij. What Women Want: van vrouwen voor vrouwen.

We doen het dit jaar wat groter, met oude bekenden, maar ook nieuwe gezichten. De locatie – Buitengewoon Holten – en gezelligheid. Bonbons, sieraden, make-up, zelfs een filmische fotoshoot, allemaal van vrouwen, voor vrouwen, dat is What Women Want. De organisatie ligt wederom in handen van Ria Bolink, beauty consulente.
Edelsmid Gabrielle Klok brengt de mooiste voorbeelden uit haar collectie mee. Angela en Rita van Wineble hebben wijn om te proeven. En natuurlijk ontbreekt de persoonlijke verwennerij niet: Ria Bolink heeft de prachtige make-up en huidverzorging van Jafra Cosmetics bij zich. Die make-up kan je meteen vakkundig laten aanbrengen en wil je je nieuwe look meteen laten vereeuwigen, praat dan eens met Helene Franke van Helene Franke Fotografie. Genieten kan ook in het Italiaans, zo laat Tutti el Bene zien. En als je ook je huis wilt verwennen, moet je zeker even komen kijken.
Op 8 maart laten wij je zien What Women Want!

2 Reacties
 1. Mara Burgstede
  Mara Burgstede zegt

  Lauren Reef internationale vrouwendag, voor vrouwenrechten, vieren met make-up. Veeg me op

  1. Lauren Reef
   Lauren Reef zegt

   Mag ik een teiltje

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.