Week van de Opvoeding 2014

0

Ik tel tot tien’ motto Week van de Opvoeding 2014HOLTEN – Van 6 tot en met 11 oktober 2014 is het de vierde keer dat de Week van de Opvoeding wordt georganiseerd.

Het motto dit jaar?  ‘Ik tel tot tien’. Rijssen-Holten organiseert samen met diverse instellingen en organisaties opnieuw een groot evenement op zaterdag 11 oktober 2014. Ook zijn er in die week nog meer activiteiten op het gebied van opvoedondersteuning.

Activiteiten organiseren
Zoals altijd kunnen ouders, beroepsopvoeders, vrijwilligers, kinderen en jongeren zelf activiteiten organiseren in de Week van de Opvoeding. Thuis of op school, op de kinderopvang, op de peuterspeelzaal, in het Centrum voor Jeugd en Gezin, in de bibliotheek, bij sport-, cultuur- of welzijnsverenigingen, in buurthuizen, speeltuinen, jeugdzorginstellingen, enzovoort.

Laat uw organisatietalent spreken en kom in actie! Onder ‘Ik tel tot tien’ is van alles mogelijk, zo lang het maar gaat over de gewone dagelijkse opvoeding en de vragen die daarbij horen.
Wethouder Ben Wolterink is enthousiast: “Dit fenomeen waar ontmoeting tussen ouders, mede-opvoeders, kinderen en jongeren centraal staat is belangrijk. Zeker wanneer je je bedenkt dat  het opvoeden van kinderen, met het oog op de vorming van de maatschappij van morgen, een van de meest uitdagende en zinvolle bezigheden is”.

Aanmelden
Organisaties uit Rijssen of Holten die willen aansluiten bij het grote evenement op zaterdag 11 oktober 2014, kunnen zich voor 17 juni 2014 melden via e-mailadres [email protected].
Voor meer informatie over de Week van de Opvoeding kijkt u op http://www.weekvandeopvoeding.nl of op http://www.loes.nl.

In 2013 trok het evenement veel bezoekers. Ouders, kinderen, organisaties leggen veelvuldig contact met elkaar en wisselden ervaringen met elkaar uit. Ook in 2014 staat ontmoeting centraal.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.