Website voor Wereldwinkel

0

HOLTEN – De Wereldwinkel zit al weer twee jaar op een prachtige plek in het Kulturhus. Maar niet alleen daar willen we zichtbaar zijn, ook op het internet!

Sinds juni is onze website in de lucht: http://www.wereldwinkelholten.nl

Op de website beschrijven we waar we voor staan: eerlijke handel tegen een faire prijs. Het geeft u een indruk van ons aanbod: naast een ruime sortering foodproducten (o.a. koffie, thee, rijst, sauzen, broodbeleg, chocola en wijn) hebben we een variëteit aan sieraden, tassen, sjaals,  glazen en serviesgoed, woonaccessoires, kaarsen en wierook. De collectie varieert maandelijks.

Bent u nieuwsgierig naar onze maandaanbieding, kijk dan aan het begin van de maand even onder ‘Aanbiedingen’.

Voor de laatste nieuwtjes kunt u terecht op de homepagina, maar ook bij ‘Nieuws’.

Ook het ontstaan van Wereldwinkel  Holten mag op de website niet ontbreken, dit staat vermeld bij ‘de Wereldwinkel’.

De site is tot stand gekomen door belangeloze medewerking van Studio Deventer, een bureau voor onder andere grafisch ontwerp en websites (www.studiodeventer.nl).

Het beheer is in handen van een van de vele vrijwilligers die de Wereldwinkel kent. Want zoals u weet is de Wereldwinkel zes dagen per week open en draait ze volledig op vrijwilligers.

Wilt u ook een steentje bijdragen aan de eerlijke handel, dan bent u van harte welkom. Wij zoeken nog enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om een dagdeel mee te draaien in de winkel, actief willen zijn in de pr-werkgroep, voorlichting willen verzorgen op scholen of goed kunnen fotograferen. Spreekt u dit aan, neem dan contact op met Saskia van den Brink, voorzitter van de Wereldwinkel Holten, via [email protected] of tel: 0548-365111. Er is altijd een klus te vinden die bij u past.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.