voor Holten, door Holten

Wandeling voor vroege vogels en ontbijten op de Holterberg

0

HOLTEN – Op woensdag 25 juli en woensdag 1 augustus nemen de natuurgidsen van Natuurdiorama Holterberg u in alle vroegte mee naar bijzondere plaatsen op de Holterberg.

De Holterberg, onderdeel van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, biedt een zeer divers landschap met prachtige vergezichten, heidevelden en dichtbegroeide bossen.

Beleef met de gidsen van het natuurmuseum het bijzondere  ontwaken van de natuur. Mogelijk kruisen reeën ons pad. De wandeling leidt ook door het Numendal, een diep mysterieus dal, uitgeslepen door het smeltwater aan het eind van de laatste ijstijd.

De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Kinderen kunnen ook mee en zullen dit als een bijzondere ervaring beleven. Na de wandeling staat een uitgebreid ontbijtbuffet klaar bij het restaurant tegenover het natuurmuseum. Tot slot wordt een bezoek gebracht aan Natuurdiorama Holterberg.

De wandelingen vertrekken om 06.30 uur bij Natuurdiorama Holterberg.

De kosten voor het complete programma zijn € 15,75, kinderen mogen mee voor

€ 10,00.  Reserveren voor dit speciale ‘vroege vogel arrangement’ kan door te bellen naar: 0548-361979 of een email te sturen naar [email protected]

Meer info: www.museumholterberg.nl

WAARDEER JE DIT ARTIKEL?

Deel dit artikel dan met je vrienden!
Wanneer je actief deelt zul je dit bericht minder vaak zien!
close-link