VVN afd. Holten keurde caravans i.s.m. autogarage Erik Huzen

HOLTEN – Het is al een aantal jaren dat V.V.N. afdeling Holten in samenwerking met autogarage Erik Huzen de caravankeuring organiseert.

Ook dit jaar bood V.V.N. op 15 en 16 april leden en niet leden de gelegenheid hun caravan te laten keuren. Het aantal caravanbezitters dat zich meldde was gelijk aan dat van vorig jaar. De aangeboden combinaties waren allen voorzien van de juiste papieren.

De monteurs vonden een enkele storing in de verlichting. Deze kon in alle gevallen eenvoudig verholpen worden. Een enkele caravanbezitter werd geadviseerd de banden te vernieuwen omdat de banden teveel te lijden hadden gehad van het “op stal staan” Opvallend dit jaar was het aantal gasleidingen dat lekkage vertoonde en een slecht of niet functionerende oplooprem.

Veel caravanbezitters keken vreemd op toen de monteurs de caravan weer aan de auto koppelden. De losbreekkabel werd, zoals het hoort, aan een vast oog aan het trekkende voertuig gehaakt. Iets waar meerderen niet van op de hoogte waren.  Ook weinig bekend is dat het mistachterlicht van het trekkende voertuig automatisch uitgeschakeld moet zijn als het mistlicht van de caravan wordt ingeschakeld. VVN kijkt terug op een geslaagde keuring. Wij hopen dat veel ( Holtense ) caravanliefhebbers hun combinatie komend jaar weer voor de keuring aan zullen bieden

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer