VV Holten maakt zich op voor kraker tegen Dalfsen

0

HOLTEN – Het eerste elftal van VV Holten speelt aanstaande zondag het sleutelduel tegen Dalfsen.

Bij een overwinning blijft Holten meestrijden om de bovenste plaatsen, een nederlaag betekent voorlopig een plek in de middenmoot van de vijfde klasse H. Het elftal van Dick Brands heeft zich door het voetbalvrije weekend van vorige week goed voor kunnen bereiden op de wedstrijd.

Voorafgaand aan de wedstrijd speelt Holten F1 een voorwedstrijd tegen een jeugdteam van Dalfsen. Holten speelt de wedstrijd tegen Dalfsen voor het eerst in het nieuwe thuistenue. Het tenue is geïnspireerd op de outfit waarin VV Holten in de jaren zeventig haar wedstrijden speelde. Aanleiding voor de ingebruikname van het nieuwe tenue is de verlenging van het hoofdsponsorcontract met BMW Oolbekkink uit Zwolle, daarnaast heeft VV Holten een tweetal subhoofdsponsoren aan weten te trekken.

De achterkant van het shirt van Holten 1 zal de komende drie seizoenen worden opgesierd door Boks Beijer & Co en CameraTOP100.nl/Foto ten Velde. Na de wedstrijd zullen de nieuwe sponsorcontracten ondertekend worden in de kantine van Sportpark Meermanskamp. Gezien het belang van de wedstrijd hoopt VV Holten op een druk bezocht Meermanskamp.

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.