Vredehof organiseert uitvaart informatiebijeenkomsten

0

HOLTEN – Op vrijdag 18 september en zaterdag 19 september organiseert Vredehof Uitvaartverzorging uitvaart informatiebijeenkomsten.

U kunt dan persoonlijk kennis maken met o.a. Eddy Lubberding, Jan Ulfman en Joke Beunk, de uitvaartleiders van Vredehof vestiging Holten. Zij beantwoorden tevens ook alle vragen op het gebied van levenseinde en uitvaartverzorging. Tijdens de bijeenkomst is er veel informatie te vinden over allerlei aan de uitvaart gerelateerde producten en diensten. Er is bijvoorbeeld informatie aanwezig over rouwdrukwerk, grafstenen, kisten en de Uitvaart Informatie Hulplijn SCU.

Ondanks dat de dood een beladen onderwerp blijft, signaleert Vredehof een toenemende behoefte om op een eigen en persoonlijke manier afscheid te kunnen nemen. Mensen laten zich graag vroegtijdig informeren over de verschillende mogelijkheden. Dit is te merken aan de toenemende belangstelling op open dagen en informatiebijeenkomsten over dit onderwerp.

U kunt op vrijdag 18 september terecht van 18.30 uur tot 21.00 uur en op zaterdag 19 september van 10.00 tot 15.00 uur in Gebouw Irene aan de Boschkampstraat in Holten.

Vredehof, in Enschede voortgekomen uit de coöperatieve gedachte, is geworteld in een groot deel van Twente en Salland. Zij heeft vestigingen in Enschede, Losser, Haaksbergen, Eibergen, Neede, Almelo, Rijssen, Enter, Holten en Bathmen. De uitvaartorganisatie kent een lange traditie van aandacht en werkelijke betrokkenheid, van zorg die verder gaat. Maar ook een traditie van vernieuwen. Vredehof Uitvaartverzorging B.V. heeft met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland cont(r)acten voor het uitvoeren van uitvaarten.

De organisatie is er voor alle gezindten, is vertrouwd met alle rituelen en gebruiken en schept tegelijkertijd ruimte voor nieuwe vormen. Vrijwel de gehele dienstverlening wordt met eigen mensen en middelen uitgevoerd. Vredehof is daardoor nauwelijks afhankelijk van derden en dat geeft zekerheid, ondersteund door Keurmerk Uitvaartzorg.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.