Najaarsmarkt bij Dondertman

HOLTEN – Zondag 20 september houdt Kinderboerderij Dondertman een gezellige najaarsmarkt met voor elk wat wils.

Dondertman is dan open tussen 13.00 en 17.00 uur. Op het programma staat dans, creatief, verkoop van tweedehands materialen, kalebassen en jams, de Welfare van het Rode Kruis is aanwezig en er is allerhande informatie over het leven van de bij met een demonstratie (en honingverkoop) van imkers.

Jeugdige creatievelingen kunnen onder leiding van enkele medewerksters in de educatieve ruimte een eenvoudige bij maken. Deelname kost een euro. Wie een gokje wil wagen komt ongetwijfeld aan zijn trekken bij de caviabaan.
Dans

Ter omlijsting van het geheel treden de Stedeker Krummels – de kindergroep van de Stedeker Daansers uit Diepenheim halverwege de middag tweemaal voor het voetlicht: eenmaal om 14.30 uur en eenmaal om plm. 15.15 uur. De folkloristische groep is samengesteld uit 15 meisjes en 15 jongens (15 danspaartjes) in de leeftijd 4 t/m 7 jaar. De kinderen bieden een programma dat bestaat uit dansjes, liedjes en spelletjes o.a poppenkraam, alles in de wind, groen is gras, driekusman enz.

Voor de najaarsmarkt wordt geen apart toegang gevraagd, wel geldt de normale entreeprijs van de kinderboerderij. Vanzelfsprekend hebben donateurs gratis toegang.

Tot de herfstvakantie (17 oktober) zijn wij maandag gesloten, alle overige dagen van de week geopend tussen 13.00 en 17.00 uur. Tijdens de vakantie die doorloopt tot eind oktober is de poort dagelijks open tussen 10.00 en 17.00 uur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer