Voorbereidingen Rabobank-Bergruiters Concours Holten in volle gang.

HOLTEN – Als de weergoden zich houden aan het vooruitzicht dat het in de loop van de week droger en zonniger wordt, dan zal het terrein van Rijvereniging De Bergruiters in Holten er tip-top bijliggen voor het Concours Hippique dat 4 en 5 september gehouden zal worden.

Ruim 650 starts zijn tot nu toe geplaatst voor de 2 dagen durende wedstrijd en dat aantal zal in de loop van de week nog oplopen.

Zaterdag 4 september wordt om 10 uur een aanvang gemaakt met de B- en L-dressuur en het BB-springen; gevolgd door B- en L springen.

Zondag om 9 uur is er L-springen voor ruiters, die ook in de hogere klassen een paard hebben ingeschreven en begint de L t/m Z2-dressuur.

De hele dag zal er dan aantrekkelijke paardensport te zien zijn op het Paardensportterrein aan De Borkeldsweg met als hoogtepunt de Kür op muziek, die om 12 uur begint, en de rubrieken M en Z/ZZ-springen vanaf ca. kwart voor 1.

Het terrein is voor alle belangstellenden gratis toegankelijk.
Op internet bij startlijsten.nl  zijn de starttijden en de dagindeling te vinden onder "lijsten", plaats Holten en categorie Paarden

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer