Zondag 5 september: Vol van hoop

0

HOLTEN – Drie kerken in Holten gaan op 5 september gezamenlijk van start en het belooft een prachtige zondag te worden. Zeker als het weer meewerkt, want er zijn na de ochtenddienst veel activiteiten rondom de kerk. De dienst die om 9.30 uur begint, wordt geleid door ds. H. Gijsen, ds A.A. van der Spek en pastor Steenoven, wordt gehouden in de Kandelaar. Tijdens de dienst is er oppas voor de kleinsten en is er voor de kinderen van de lagere school kindernevendienst.

Na de dienst wordt uiteraard koffie en thee gedronken en direct beginnen verschillende activiteiten, voor jong en oud. Voor de kinderen is er een tent waar geknutseld en geschilderd wordt onder leiding van veel vrijwilligers. Daarnaast is er achter de kerk een Panakooi opgesteld waar jongeren kunnen voetballen, er is een Dropshot Arena en voor wie zijn of haar krachten wil meten is er doelschieten met snelheidsmeting.

Ook is er rondom het mooie Holten een prachtige fietstocht uitgezet met onderweg uiteraard een versnapering. We hopen dus dat veel mensen op de fiets naar de kerk komen. Mocht u toch met de auto komen dan is er volop parkeerruimte op de Kalfstermansweide of bij de C1000.

Om 13.30 uur worden de programma’s afgerond en is de fietstocht ten einde. Dan is het tijd voor de maaltijd die in Irene wordt gehouden. Het werkt als volgt: Als u mee wilt eten dan levert u voor de dienst bij Irene uw lunch in voor u zelf en daarbij voor één persoon extra, want op die dag mogen de gasten van het dorp of de camping die deze mededeling niet lezen ook meedoen en mee eten. Vorig jaar zaten we zo met een paar honderd mensen aan tafel en het liep uitstekend en we aten een overheerlijke lunch. U hoeft geen drinken in te leveren, want voor melk en karnemelk en ook een kop soep wordt gezorgd.

Mocht het onverhoopt regenen op zondag 5 september dan is er een alternatief programma dat deels in de sporthal wordt gehouden en in de Kerk, met spel, film, gesprek etc. 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.