Volleybalmeiden A1 net geen kampioen

0

HOLTEN – Afgelopen vrijdagavond stonden er 2 spannende volleybalwedstrijden op het programma namelijk Cupido-WVC Voley en Mintonette-Dynamo Tubbergen.

Cupido en Mintonette deden beide nog mee om het kampioensschap in de 3e klasse meisjes A. Na 9 wedstrijden waren de onderlinge verschillen erg klein en met een overwinning van de Holtense meiden en verlies van de nummer 2 kon Mintonette A1 kampioen worden.

Mintonette A1 begon goed aan de wedstrijd en al snel was er een voorsprong in de eerste set. Deze voorsprong werd niet meer weggegeven maar het werd nog wel even spannend aan het einde van de set. Setstand eerste set is 25-22. In de tweede set liep het heel goed aan Holtense kant en met 25-16 op het scorebord kon met een goed gevoel gestart worden met de derde set. Ondertussen werd wel even geïnformeerd hoe de wedstrijd van de andere kampioenskandidaat verliep. Deze wedstrijd was een half uur eerder begonnen en al snel bleek dat Cupido met 3-0 voor stond en dat betekende dat Mintonette A1 geen kampioen meer kon worden. In de derde set verliep het spel niet zo goed. Er werd een gaatje geslagen door Dynamo en deze werd door hen niet meer weggegeven.

Voorafgaand aan de vierde set pepten de meiden elkaar even flink op. Met veel vechtlust werd deze laatste set ook winnend afgesloten. Vanaf januari dit jaar is er maar één wedstrijd verloren gegaan wat zeer zeker een compliment waard is. Eindstand 3-1 voor Mintonette A1.  Deze meiden hebben zich dit seizoen van hun beste kant laten zien en dit heeft geresulteerd in een prachtige 2e plaats in de competitie.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.