Goossens Mountainbike Trophy

0

HOLTEN – Aanstaande zondag 26 mei wordt voor de 15e keer de Goossens Mountainbike Trophy georganiseerd op en om het motocross-circuit op de Beuseberg in Holten.

Evenals voorgaande jaren is er een prachtig en selectief parcours uitgezet voor mountainbikers met licentie en voor recreanten die in de zogenaamde funklasse een keer willen proeven aan de wedstrijdsport.

De mannen en vrouwen die zondag van start gaan krijgen niet alleen het zanderige motocross-circuit voor de kiezen maar kunnen ook genieten van steile afdalingen en dito klimmetjes, afgewisseld met technische bospaadjes en snelle rechte stukken. Gezien de vele vooraanmeldingen is er ook dit jaar weer veel belangstelling voor dit evenement, dat haar naam tegenwoordig ontleent aan de twee hoofdsponsors te weten race en atb specialist Goossens in Borculo .

Voor de mensen die belangstelling hebben om deel te nemen, is er op de wedstrijddag nog een mogelijkheid om in te schrijven bij loonbedrijf PAP aan de Evertjesweg. De wedstrijd begint om 9:15 uur met de Funklasse heren, direct gevolgd door de Mastersklasse en de Veteranen om op 12:30 gevolgd te worden door de  Amateurs en de Nieuwelingenklasse. Om 12:37 gaan dan de wedstrijden voor de Dames en de Funklasse Dames van start, om 14:15 uur voor de jeugd van 8 tot 14 jaar (in drie startgroepen) en om 15:15 uur voor de Elite en Beloften. 5 minuten later gaan ook de Junioren van start. Ook om te kijken is het een leuk evenement, de toegang is gratis en we rekenen op mooi weer.

Inlichtingen zijn te verkrijgen via internet op http://www.mtbsportholten.nl of  telefonisch 0548- 364384.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.