Volleybalmeiden A1 en heren 1 winnen belangrijke wedstrijd

0

HOLTEN – De A1 dames v/d volleybalvereniging Mintonette hadden op vrijdag 12 oktober jl. een belangrijke thuiswedstrijd.

Het doel van dit seizoen is promoveren maar dat betekende wel dat er gewonnen moest worden van de koploper Revoc uit Rekken.

De eerste set waren de Holtense dames te onrustig  in hun spel waardoor de tegenstanders op 0-1 voor kwamen. De tweede en derde set stonden ze hun mannetje en vochten voor elk punt waardoor de wedstrijd in hun voordeel kwam, tussenstand 2-1. Win je de vierde set, dan krijg je 4 punten en heb je de wedstrijd gewonnen maar zou het 2-2 worden dan wordt er een vijfde set gespeeld.

Helaas, werd deze spannende vierde set met 25-21 veloren waardoor een vijfde set nodig was. De dames streden voor elke bal en hebben de wedstrijd gewonnen met 3-2. Hierdoor lopen ze een puntje in op de koploper en met nog 4 wedstrijden te gaan, hebben ze nog uitzicht op de eerste plaats. De eerstvolgende wedstrijd is thuis, in sporthal ’t Mossink op 16 november, aanvang 19.30 uur.

Ook heren 1 moest op vrijdag 12 oktober jl. het opnemen tegen de koploper,  Devoc uit Delden. De wedstrijd ging goed voor de Holtense heren en met goed volleybal wonnen ze de eerste twee sets. De tweede set zelfs met de setstand 25-12. De derde set werd een spannende set maar deze werd ook gewonnen door Holten, setstand 26-24. Uiteraard gingen de heren voor een 4-0 overwinning zodat je 5 punten krijgt maar de tegenstanders dachten daar anders over en pakten de laatste set. Eindstand werd 3-1 winst voor Holten.  De eerstvolgende thuiswedstrijd is op vrijdag 2 november in sporthal ’t Mossink, aanvang is 19.30 uur. Lijkt volleybal je een leuke sport dan ben je van harte uitgenodigd eens te komen kijken op een wedstrijdavond of op de training op dinsdagavond.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.