Vogelkijkhut Het Overveen mooiste (nieuwe) plekje van Rijssen-Holten

HOLTEN – Tijdens de Toeristische Najaarsbijeenkomst van Toerisme Rijssen-Holten is vorige week bekend gemaakt dat de Vogelkijkhut Het Overveen het mooiste (nieuwe) plekje van Rijssen-Holten is geworden. Het bankje op de Zuurberg in Holten kwam als goede tweede uit de bus. Beide locaties zijn inmiddels toegevoegd aan de virtuele tour welke te vinden is op beleefrijssenholten.nl.

Zoektocht naar mooiste plek
De zoektocht naar het mooiste (nieuwe) plekje van Rijssen-Holten begon nadat Toerisme Rijssen-Holten de meeste highlights van de gemeente virtueel in beeld had gedacht. “We wilden graag van de bewoners zelf horen wat zij nu het mooiste plekje van de gemeente vonden. Uiteraard hadden we al de Canadese Begraafplaats, Pelmolen Ter Horst, de Holterberg en nog vele andere locaties op de gevoelige virtuele plaat vastgelegd. Maar wat hadden we nog over het hoofd gezien?” Na de oproep kwam al snel naar voren dat deze twee locaties echt een plekje in de virtuele tour van Rijssen-Holten verdienden.

Bedrijven haken aan
Nadat Toerisme Rijssen-Holten de eerste aanzet had gegeven, konden ondernemers ook van hun bedrijf een virtuele tour laten maken. Ook een aantal instellingen hebben hiervan gebruik gemaakt en heeft Toerisme Rijssen-Holten samen met SkyFocus op een prachtige manier de Schildkerk in Rijssen gefotografeerd. Inmiddels zijn er eenentwintig virtuele tours toegevoegd van bedrijven en instellingen in Rijssen-Holten zoals van galeries, horeca, groepsaccommodaties, campings etc.
Suggesties blijven welkom
Mensen die, nadat ze de virtuele tour bezocht hebben, toch nog een bijzonder plekje missen, kunnen contact opnemen met Toerisme Rijssen-Holten. Bedrijven en instellingen die enthousiast zijn geworden, kunnen zich tevens melden bij Toerisme Rijssen-Holten voor meer informatie: [email protected].

Reacties zijn gesloten.