voor Holten, door Holten

Vlaggenactie EK Triathlon Holten 2009

0

Holten – Naar aanleiding van het EK Triathlon 2009 heeft de Stichting Triathlon Holten in samenwerking met de Holtense Handels Vereniging 1500 speciale EK Triathlon vlaggen laten produceren. Onder toezicht van Mark van de Maat, bestuurslid van de H.H.V., Dhr. H. Faber, woordvoerder van vlaggenfabriek Faber in Markelo en enkele bestuursleden van de Stichting Triathlon Holten zijn afgelopen donderdag de vlaggen gedrukt.

Vlaggenactie

EK Triathlon vlaggen uit Markelo

EK Triathlon vlaggen uit Markelo

Doelstelling van de vlaggenactie is om ervoor te zorgen dat Holten nog meer sfeer en gezelligheid gaat uitstralen richting en vooral tijdens het EK Triathlon 2009. Ook is de actie een leuke manier voor de inwoners om hun betrokkenheid bij de Triathlon te laten blijken.

De speciale EK Vlaggen zijn ontworpen door het Holtense reclamebureau Youniq, die al een groot aantal jaren alle reclame-uitingen voor de Stichting Triathlon Holten ontwerpt. De vlaggen hebben een standaardafmeting van 1 m bij 1,5 m en kunnen worden bevestigd aan een vlaggenstok.

Stempelkaarten

Door middel van een stempelkaart bestaat de mogelijkheid om te sparen voor korting op de normale verkoopprijs van de vlag. Bij elke Holtense winkelier krijgt men in de gehele maand juni bij een aankoop een stempel. Aan deze stempel zit overigens geen minimum aankoopbedrag verbonden. De stempelkaart is vol wanneer men van zes verschillende Holtense winkeliers een stempel heeft.

Bij inlevering van een volle stempelkaart krijgt men € 5,00 korting op de normale verkoopprijs en bedraagt de prijs van de vlag € 4,95.

Inlevering van volle stempelkaart kan alleen bij de Albert Heijn Wansink in Holten.

Ook bestaat de mogelijkheid om een vlag te bestellen zonder een stempelkaart. De normale verkoopprijs van de vlag bedraagt € 9.95 en deze is ook alleen verkrijgbaar bij Albert Heijn Wansink.  

Merchandising

Parallel aan de vlaggenactie met de stempelkaart begint de Stichting Triathlon Holten in de maand juni aan het aanbieden van merchandising rondom het EK Triathlon 2009. Het gaat hierbij om EK Triathlon producten die door inwoners en andere belangstellenden aangeschaft kunnen worden als extra promotiemiddel of gewoon als leuk hebbeding.

Er zullen veel verschillende producten worden aangeboden, waaronder petten, paraplu’s en zelfs EK Triathlon klompen! De verkoop van de producten zal plaatsvinden bij drie verschillende verkooppunten, te weten VVV kantoor Holten, Albert Heijn Wansink en Blokker van de Maat. 

Bij het VVV kantoor zal het hele jaar de mogelijkheid bestaan om de EK producten aan te schaffen, bij de twee andere verkooppunten is dit, hetzelfde als de vlaggenactie, in de gehele maand juni van dit jaar.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.