Vincent Makelaars neemt portefeuille over van Het Roadhoes

0

HOLTEN – Bij het Roadhoes staan op korte termijn grote veranderingen voor de deur.

Gezien de huidige en toekomstige werkzaamheden buiten het Roadhoes om, heeft Wim Gossink besloten om per 1 juli aanstaande zijn werkzaamheden binnen Het Roadhoes te beëindigen en de gehele portefeuille over te dragen aan Vincent Makelaars in Holten.

‘Mijn opdrachtgevers verdienen een makelaar die zich voor de volle 100% voor de verkoop van hun woning kan inzetten, zeker in deze tijd. Dit kan ik mijn opdrachtgevers in de toekomst niet meer bieden.’ Aldus Wim Gossink. ‘Vincent Makelaars is een actief makelaarskantoor dat zich al vele jaren bezighoudt met alle facetten van de makelaardij, een kantoor waar ik met een goed gevoel mijn portefeuille onderbreng’. 

Achter de schermen heeft Vincent Makelaars de afgelopen periode hard gewerkt om per 1 juli de werkzaamheden van het Roadhoes voort te kunnen zetten. Tonny Heusinkveld, Daniëlle Kranenburg en Wim Bulsink van Vincent Makelaars kijken er naar uit om zich in te gaan zetten voor de verkoop van alle objecten van Het Roadhoes.

Vanaf 1 juli worden alle objecten gepresenteerd op de website van Vincent Makelaars, Funda en in de vitrine. Maar ook blijft de vitrine van Het Roadhoes aan de Grotestraat 2 in Markelo voorlopig nog bestaan, en zullen de vertrouwde borden van Het Roadhoes het straatbeeld nog blijven sieren. ‘Door deze overname zijn ook de kopers en verkopers van een woning in Markelo en omgeving bij ons aan het juiste adres.’ Aldus Bulsink.

Het kantoor van Vincent Makelaars is gevestigd aan de Dorpsstraat 33 te Holten, telefoonnummer 0548-361964.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.