Verkiezing vrijwilliger van het jaar 2009

0

Het Servicepunt Vrijwilligers Rijssen-Holten organiseert in samenwerking met de gemeente Rijssen-Holten weer de verkiezing van de vrijwilligers van het jaar.

Vrijwilligerswerk wordt gelukkig nog steeds als heel gewoon ervaren. Dat hoort bij onze maatschappij. Maar zo gewoon en zo vanzelfsprekend is dat niet meer. De samenleving vraagt steeds meer van ons. Het lijkt wel of we steeds drukker worden met allerlei zaken. Daardoor is er minder ruimte voor vrijwilligerswerk.

De gemeente en het Servicepunt hechten veel waarde aan vrijwilligers. Daarom willen we vrijwilligers laten weten dat wij hun inzet waarderen. Dat hoeft niet in geld uitgedrukt te worden. Het Servicepunt organiseert deze verkiezing samen met de gemeente. Iedereen kan vrijwilligers, die zich op een bijzondere manier onderscheiden, voordragen. Maar ook een groep vrijwilligers of een organisatie kunt u voordragen. Bijzondere aandacht vragen we voor de jeugdige vrijwilligers.

Voordragen kan in de volgende categorieën:
1. vrijwilliger van het jaar, kern Holten
2. vrijwilliger van het jaar, kern Rijssen
3. jeugdvrijwilliger van het jaar (t/m 23 jaar)
4. vrijwilligersgroep van het jaar

Wilt u iemand voordragen?
Dat kan op twee manieren. Door het invullen van een voordrachtformulier die aan diverse organisaties zijn toegestuurd. U kunt het formulier ook downloaden van de site van het Servicepunt Vrijwilligers: http://www.spvrijssen-holten.nl

Ingevulde formulieren kunt u opsturen naar het Servicepunt Vrijwilligers, Tuinstraat 2 7451 EX HOLTEN of daar inleveren. Ook mogen de formulieren bij het gemeentehuis ingeleverd worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mevrouw Rina van den Born van het Servicepunt Vrijwilligerswerk, t (0548) 362755 of via de mail: [email protected]

De bekendmaking van de vrijwilligers van het jaar vindt plaats op donderdagavond 14 januari 2010 in het Parkgebouw in Rijssen.  

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer