Vanaf begin nieuwe seizoen volleyballen bij Mintonette?

0

HOLTEN – Net als bij vele sportverenigingen is ook volleybal vereniging Mintonette gestart met het nieuwe seizoen 2014-2015. Jeugd en senioren zijn altijd welkom maar juist bij de start van een nieuw seizoen is er meer tijd en aandacht voor het gehele spel voordat de competitieperikelen om de hoek komen kijken. Juist daarom nodigt Mintonette iedereen uit om in juni mee te komen trainen!

De voorbereidingen zijn al enige tijd geleden in gang gezet door het houden van selectietrainingen bij de A, B en C jeugd. Na grondig overleg tussen technische commissie, bestuur en trainers zijn de nieuwe jeugdteams samengesteld. Twee nieuwe teams voor het komend seizoen! Een aantal meiden van de A jeugd is ondertussen 18 en gaat door naar de senioren, dit heeft geleid tot een dames jeugd team. Bij de Cool Moves Volley jeugd (vroegere mini’s) was de leeftijd ook bepalend en moest een aantal jongens naar de C jeugd, dus is er een mix C team samengesteld met 7 jongens en 2 meiden.

Dinsdag 27 mei jl. was de eerste training in de nieuwe samenstelling en voor sommigen ook met een nieuwe trainer. Best veel veranderingen en spannend maar het werd goed opgepakt. Naast het feit dat er fanatiek werd getraind, was er ook tijd om kennis te maken met elkaar.

Door de betrokkenheid van Mintonette bij de Holtense scholensportdag en omdat wij ook de oudere jeugd boven de 18 zoeken, hebben wij de standaard “snuffelweken” verlengd naar de hele maand juni!

Wil je ook een het volleyballen proberen? Dan ben je de komende vijf weken van harte welkom om te ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de mooie sport volleybal. Bij Mintonette is er voor elk wat wils, competitief maar ook recreatief. Dus ben je tussen de 6 en 80 en zoek je een leuke teamsport, kom dan eens langs op onze vaste trainingsavond de dinsdag!

http://www.Mintonette.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer