Flowercake bij Bakkerij Nijkamp

0

HOLTEN / DIJKERHOEK – Vanaf nu ligt bij Bakkerij Nijkamp in Holten de enige, echte ‘Flowercake’ op de toonbank. Deze cake is speciaal door Martin en Ingrid Nijkamp bedacht voor het Openluchtspel Dijkerhoek. De Flowercake is een kleurrijke, frisse en heerlijke cake. Net als het openluchtspel.

Winactie
Bakkerij Nijkamp heeft een winactie aan de Flowercake gekoppeld. Als u in de komende periode een Flowercake koopt, kunt u één van de tien toegangskaarten voor het openluchtspel Dijkerhoek winnen. Dus als u brood haalt bij Bakkerij Nijkamp, neem dan ook een ‘Flowercake’ mee. Met iedere hap komt u een beetje dichter bij de Flower Power. De tijd waarin het stuk ‘Een zomer vol kleur’ zich afspeelt.

Mocht u niet een van de gelukkige winnaars zijn dan kunt u natuurlijk ook een toegangskaart kopen. Binnenkort kunt u toegangskaarten bestellen via onze website of vriend worden van het Openluchtspel. U ontvangt dan een toegangskaart voor de première èn onze nieuwsbrieven. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Meer weten?
Het Dijkerhoekse openluchtspel vindt plaats op 29 en 30 augustus en 4, 5 en 6 september rondom molen ‘De Hegeman’ in Dijkerhoek. Meer informatie vindt u op http://www.openluchtspel-dijkerhoek.nl.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.