Uutmarkt start nieuwe seizoen Kulturhus

0

HOLTEN – Het nieuwe festival in Holten. Van 16 – 24 uur staat het Kulturhus en de Smidsbelt op z’n kop!

Muziek, theater, lekker eten & drinken en leuke activiteiten voor kids. Zie hieronder het programma

16.00 – 19.30 UUR: DE GROENE LOPER GAAT UIT IN HET KULTURHUS!

Vanaf 16.00 uur legt het Kulturhus de groene loper uit. Volg je deze loper, dan maak je een ware ontdekkingstocht door het Kulturhus. Zie, hoor, proef en beleef! Het Kulturhus herken je niet meer terug. Om iedere hoek kom je weer een nieuwe verrassing tegen. Luister naar het muzikale duo Mathilde (sopraan) en pianist Jaap. Laat je vereeuwigen op papier door speedpainter Ruslan. Drink een glaasje Marokkaanse thee tijdens de presentatie van het beste kookboek 2011 ‘Kookkaravaansmaakroute door Marokko’ of struin over de Mexicaanse markt van de Wereldwinkel.
Wilt u zeker zijn van een plaats op de groene loper? BESTEL DAN HIER ALVAST EEN GRATIS TICKET. Hiermee kunt u tevens gebruik maken van de speciale Uutmarkt-actie: Een drankje + Uutmarkt-gebakje voor slechts E 1,-!

 
16.00- 20.00 UUR: SPECIAAL VOOR KINDEREN

De bibliotheek in het Kulturhus is omgetoverd tot de Jungle Kidscorner. Laat je schminken in junglestijl en smul van de lekkers
junglehapjes. Of haal je rijbewijs op het Kinderverkeersplein, buiten bij de kerk. Er is zelfs een echte ambulance, tractor en politieauto. En of dat niet genoeg is, achter het Kulturhus in de Kerkstraat is er ook een megagrote stormbaan waar je je helemaal uit kunt leven.
 
16.00 – 24.00 UUR: ZIEN, PROEVEN, HOREN EN BELEVEN OP DE SMIDSBELT!

De Smidsbelt is omgetoverd tot één groot terrassenplein. Hier kun je genieten van hapjes en drankjes uit verschillende landen en culturen. Tussendoor zijn er diverse muzikale, dans- en theateracts te zien.
 
20.00 – 00.00 UUR: MUZIEK!

Uutmarkt Holten wordt in stijl afgesloten met optredens van diverse bands en de wervelende muziek- en theatershow Roots of Pop. De hele avond genieten van popmuziek uit de hele muziekgeschiedenis. Van gospel, blues en soul tot hiphip, disco en muziek van nu.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer