Uitnodiging Lokaal Liberaal

HOLTEN – Op woensdag 2 april houdt Lokaal Liberaal Rijssen-Holten een bijzondere Algemene Ledenvergadering in restaurant Buena Vista. “Deze avond is niet alleen toegankelijk voor bestaande leden, maar voor alle geïnteresseerden en leden in spe. Zo kunnen meer mensen kennismaken met Lokaal Liberaal,” vertelt bestuurslid Gerieke Pluimers.

Lokaal Liberaal Rijssen-Holten veroverde op 19 maart haar eerste zetel in de gemeenteraad. Een goed begin, aldus lijsttrekker Rob de Koe. “Nu willen we de basis versterken en kijken naar de toekomst. Daar hebben we inwoners, bestaande en nieuwe leden hard voor nodig. En niet alleen vlak voor verkiezingen. Juist ook daarna.”

Lokaal geluid
Bestuurslid Daniël van der Sanden uit Holten vult aan: “Als lid van Lokaal Liberaal Rijssen-Holten sta je dicht bij wat speelt in de gemeente. Lever je een positieve, lokale bijdrage. Ik roep ook vooral mensen uit Holten op om hun geluid te laten horen. Kom naar de vergadering en kijk of lidmaatschap bij onze partij je trekt.”

De lokale partij nodigt leden (in spe) dan ook van harte uit voor de vergadering. Inloop vanaf 19:30, start vergadering 20:00 bij restaurant Buena Vista in Rijssen. Toegang is gratis, koffie en thee staan klaar.

Meer informatie: http://www.lokaalliberaalrijssenholten.nl / http://www.facebook.com/LokaalLiberaalRH.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer