Uitgaansmiddag voor 50+ alleenstaanden

HOLTEN – Zondagmiddag 3 juli 2016 verzorgt relatiebureau DatingOost een 50+singlesmiddag op het terras van de door prachtige natuur omgeven bistro van Outdoors Holten (ov).
“Gezellig uitgaan op iedere 1e zondagmiddag van de maand voor actieve alleenstaanden tussen de 50-75 jaar”, legt Getty Schepers, eigenaresse van Dating Oost, uit. “Er is veel eenzaamheid op de zondagmiddag”, weet de koppelaarster.  “Wij hoorden de afgelopen maanden té vaak dat oudere singles zich zo vaak alleen voelden op de zondagen en of we niet wat wilden organiseren op de zondag? Wij organiseren vaker dit soort singles-uitgaansavonden, maar dan alleen op de zaterdagavond. Dit doen wij door het hele oosten. De singlesavonden zijn naast onze dagelijkse relatiebemiddelingwerkzaamheden spontaan ontstaan en we zijn inmiddels al elf jaar verder”, lacht de enthousiaste Schepers, “en er is nog steeds behoefte aan. Echter, de singlescafe’s zijn niet om te daten. Ons uitgangspunt is dat singles elkaar kunnen ontmoeten, maar vooral een leuk uitje hebben. Laagdrempelig en geen verwachtingen scheppen. Het is géén datingevent. Dat wil ik wel even duidelijk vermelden. Als mensen willen daten kunnen ze kiezen voor onze datingsite of bemiddeling. Daar zijn onze avonden en zondagmiddag niet voor bedoeld.”

Als de temperaturen het toelaten zit het gezelschap bij Outdoors Holten buiten op het overdekte terras, bij slecht weer zit men binnen. Eigenaar Bart Ikink van Outdoors Holten is enthousiast over dit initiatief. “Dating Oost komt dit jaar nu voor de 4e keer bij ons met deze activiteit en de gasten zijn erg enthousiast merken wij. Vooral ook ontspannen. Je ziet allerlei gesprekken ontstaan, de mensen lachen.”   Schepers: “De bistro met haar landelijke, rustieke interieur en vrij uitzicht, is een prima plek om te vertoeven. Vooraf aanmelden is niet nodig. 95% van de bezoekers komt ook daadwerkelijk alleen. Wij ontvangen de gasten direct bij de entree. Dit voelt vertrouwd en stelt gerust. Kom je met meerderen dan blijft zo’n groepje vaak bij elkaar staan. Kom je alleen, dan ga je sneller kennismaken en mengen tussen de andere alleenstaanden. Op deze manier maak je dan gerichter contact, ook al voelt dit onwennig. Onze ervaring is dat men dit even vreemd vindt, maar na tien minuten is men trots op zichzelf dat deze stap is genomen. Het voelt zelfs als een overwinning”.
Outdoors Holten is gelegen middenin de bossen aan de rand van Holten, direct naast de A1 (afslag 27). De bistro wordt niet direct in de hoedanigheid van eetgelegenheid gebruikt, maar verhuurd voor bruiloften en partijen. “Wij zitten dus geheel privé. Een fantastische locatie.”

Voor meer informatie over het singlescafe kan gebeld worden met DatingOost 0546-492899 of via http://www.DatingOost.nl.
De entree is € 22,50 incl. 2 koffie, 2 consumpties en overheerlijke hapjes en lekkernijen gedurende de gehele middag. Koffiebuffet en inloop tussen 14 tot 14.30 uur.
Zondagmiddag 3 juli 2016 singlescafé in de bistro van Outdoors Holten, Langstraat 6, 7451 ND Holten.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer