Trifitt workshop bij HandbalVereniging

HOLTEN – Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie Trifitt heeft op 30 maart een succesvolle workshop verzorgd voor trainers en coaches van de Handbalvereniging Holten.

In de zaal van de sporthal werd een door Trifitt voorbereid theoriegedeelte afgewisseld met praktijkoefeningen voor de aanwezige coaches en trainers. Na afloop werd onder het genot van een drankje nog even gezellig nagepraat in cafe ’t Mossink bij de sporthal.

De door Olga, Gerlinde en Dinja voorbereide theorie ging in op mogelijke bewegingsoefeningen als warming-up voor trainingen en wedstrijden. Ook was er aandacht voor de mogelijke en heel herkenbare blessures waar de trainers en coaches wel de nodige herkenning in hadden. Door het tijdig herkennen van blessures kunnen de juiste maatregelen worden genomen om erger te voorkomen.

Uiteraard ontkwamen de trainers en coaches niet aan enige lichamelijk inspanning. Voor een goed begrip van de uitvoering van de oefening is het zeer nuttig dit dan ook even zelf te beleven. Onder de vakkundige leiding van Trifitt werden de oefeningen dan ook enthousiast uitgevoerd.

Ter afsluiting van de workshop was er nog gelegenheid wat na te praten. Door elkaar te kennen is het eenvoudiger contact te zoeken bij vragen. Met een drankje in cafe ’t Mossink hebben Trifitt en de trainers coaches op een gezellige manier de workshop afgesloten en verder kennis gemaakt. De workshop is als zeer nuttig ervaren.

De samenwerking tussen Trifitt en de Handbalvereniging heeft hiermee een succesvolle start gemaakt. Als Handbalvereniging is het prettig te merken dat er bedrijven zijn die de vereniging zo ondersteunen. Met de ondersteuning van Trifitt is er een waardevolle kwaliteitsimpuls aan de trainingen gegeven. Door de nauwere samenwerking is het voor de leden ook makkelijker om bij blessures in een vroeg stadium professionele hulp te krijgen. Zo wordt erger voorkomen en is een spoedig herstel mogelijk.

Zowel Trifitt als de Handbalvereniging zijn zeer tevreden over deze gestarte samenwerking. In de komende periode zullen we gezamenlijk verder invulling geven aan deze samenwerking.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer