Triathlon startbewijzen verloot

0

HOLTEN  – De Triathlon Holten kijkt met voldoening terug op het EK jaar en 25 jarig jubileum. De vele positieve reacties van atleten na afloop maken het compleet. “Een jubileum en EK waar de Triathlon Holten trots op is”, aldus voorzitter Pieters.

Bijna 1200 inschrijvingen voor startbewijzen  26e triathlon.

Onderdeel van het succes is ook zichtbaar in de vorm van de uitverkiezingen van Rachel
Klamer (2e bij het EK junioren) tot sporttalent van het jaar bij de sportverkiezing van RTV Oost en Monique van der Vorst (1e plaats EK dames) tot gehandicapte sporter tijdens het sportgala van NOC*NSF. Maar voor lang stil staan bij de 25e editie was geen tijd. Wel haalde Pieters aan dat zonder ondersteuning van sponsors als Oad, Rabobank en Countus en vele anderen een evenement als de triathlon niet mogelijk zou zijn.
(foto G. Willems)

Het was vervolgens de taak van notaris Marc Wolters van IJzerman NOTARISSEN te Rijssen om toe te zien op de verloting van de in totaal 700 startbewijzen. Het ging om de achtste Holtenaren waar in totaal 293 atleten hadden ingeschreven en achtste niet Holtenaren met 451 atleten. In beide categorieën waren 210 startbewijzen beschikbaar. Bij de kwart Holtenaren hadden 94 atleten zich opgegeven en 352 inschrijvingen bij de kwart niet Holtenaren . Hiervoor waren respectievelijk 70 en 210 startbewijzen beschikbaar.

Ingeschreven Holtenaren op de podiumplekken van vorig jaar waren op voorhand ingeloot.
Ook de volgorde op de wachtlijsten zijn vrijdag gelijktijdig met de verloting van de startbewijzen bepaald. De complete lijsten zullen dit weekend via http://www.triathlonholten.nl kunnen worden bekeken.

Inschrijven deWeekkrant.nl zwemloop nog steeds mogelijk
Ook de inschrijving voor deWeekkrant.nl zwemloop verloopt voorspoedig. Vrijdagavond 9 juli is Holten al in  triatlonsferen en het decor van de zwemloop. Deze “wedstrijd” over 500 meter zwemmen en 5 km hardlopen is voorzien van alle aspecten die deelnemen tot een belevenis maken. Opgeven voor de deWeekkrant.nl zwemloop kan nog steeds via http://www.triathlonholten.nl.

Wisselingen bestuur Triathlon Holten

De organisatie heeft, met dank voor het vele werk, na het EK afscheid genomen van bestuurslid Joke Nijland en haar bestuur uitgebreid met Anja Wansink, Daphne de Jong?Schipper en Brian de Beus. Alle bestuurstaken zijn opnieuw bekeken en waarnodig herverdeeld. Samen met de nieuwe bestuurleden zal het voltallige bestuur de
26e editie van de Triathlon Holten organiseren.

Programma 2010
Holten zal 9 en 10 juli 2010 geheel in het teken staan van het NK en de World Cup Triathlon Olympic Distance. Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag 9 juli : Officiële openingfeest
Woody’s kinder run?bike?run en deWeekkrant.nl Zwemloop.

Zaterdag 10 juli : Nederlands Kampioenschap Triathlon ‘age?groupers’
NK / World CUP Triathlon elite atleten
1/4 en 1/8?ste Triathlon (recreatieve deelnemers)
Triathlon after race party  

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.