Ziekenhuis filmt zorgberoepen

0

Wie verpleegkundige wil worden, laborant, OK-assistent, of een verpleegkundige vervolgopleiding wil doen, kan op de site van het Deventer Ziekenhuis een goed beeld krijgen van de verschillende zorgberoepen. 

Het ziekenhuis bracht eind vorig jaar 15 zorgberoepen in beeld om studenten, werkzoekenden, maar ook verpleegkundigen die zich verder willen specialiseren, een goede indruk te geven van het werk in het Deventer Ziekenhuis. Zo zijn o.a. korte filmpjes gemaakt van de verpleegkundige, de laborant Klinische Neurofysiologie, de operatieassistent en de vervolgopleidingen CCU (hart) verpleegkundige, IC verpleegkundige, dialyseverpleegkundige, en neonatologieverpleegkundige. De filmpjes zijn te zien op http://www.dz.nl, ik wil leren

Opleidingstraditie 
Het Deventer Ziekenhuis is een groot opleidingsziekenhuis. Zo verzorgt al meer dan 50 jaar 15 (medisch) specialistische opleidingen en ruim 40 jaar de volledige postdoctorale opleiding geneeskunde van de Rijksuniversiteit Groningen. Samen met de ROC’s en de Saxion Hogeschool biedt het ziekenhuis een scala aan beroepsopleidingen. Tot slot heeft het ziekenhuis volop stageplaatsen en levert het een grote inspanning op de bij- en nascholing van de eigen medewerkers. Het Deventer Ziekenhuis is lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ).

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer