Triathlon opent inschrijving op 15 december

De Triathlon Holten zal op 28 juni 2008 opnieuw bestaan uit wedstrijden voor de Elite, Senioren, Masters, Junioren en de recreatieve wedstrijden voor de kwart en achtste triatlon. De Elite wedstrijd is ook volgend jaar weer geplaatst op de Topsportevenementen kalender van NOC*NSF. Opname van de Triathlon Holten in het European Premium CUP circuit geeft Nederlandse topsporters de gelegenheid zich te meten met topsporters uit andere landen.

De inschrijving voor alle wedstrijden, zowel recreatief als de overige,  gaat op 15 december 2007 van start. Evenals vorig jaar kunnen de belangstellenden voor de recreatieve wedstrijden voor de kwart en achtste triatlon zich tot 15 januari 2008 aanmelden via internet (http://www.triathlonholten.nl) of door het inzenden van een inschrijfformulier. De organisatie verwacht weer een enorme belangstelling. Indien zich evenals voorgaande jaren weer meer atleten aanmelden dan er startplaatsen voorhanden zijn, zal er op 25 januari 2008 onder toezicht van een notaris een loting worden gehouden.

De Stichting Triathlon Holten heeft tevens besloten net als voorgaande jaren op de vrijdagavond voor het evenement naast de Kinder Run-Bike-Run een zwem-loop te organiseren. Deze wedstrijd is zowel voor atleten op de wachtlijst als voor andere belangstellenden. Inschrijven voor de zwem-loop kan op dezelfde wijze als voor de triatlon.

Meer informatie over de Triathlon Holten is beschikbaar via de website: http://www.triathlonholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer