Triathlon Holten op 8 en 9 juli 2011

HOLTEN – De data van de 27e editie van de Triathlon Holten zijn bekend. Het evenement vindt plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli. Een Premium European Cup dit keer. De Holtense triathlon maakt onderdeel uit van een circuit met elf wedstrijden waaronder Geneve, Karlovy Vary, Brasschaat en Alanya. De officiële titel luidt dan ook: 2011 Holten ITU Triathlon Premium Cup.

Bovendien komt Holten in het rijtje te staan van Brno, Dusseldorf, Echternach, Tiszaujvaros, Eilat en Alanya wanneer het gaat om de Junior European Cup. De combinatie van elite en junioren maakt de wedstrijd extra interessant voor nationale bonden. Voor hen is het namelijk een uitgelezen kans om te werken aan talentontwikkeling. Tijdens de Triathlon Holten zijn opnieuw punten te behalen voor de wereldranglijst die van belang is voor deelname aan London 2012.

De finish vindt evenals vorig jaar plaats op Kalfstermansweide. Het belooft ook voor de recreanten weer een mooie wedstrijd te worden. Informatie over de inschrijving volgt binnenkort. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Neem dan een kijkje op http://www.triathlonholten.nl en/of volg ons op Twitter (www.twitter.com/triathlonholten) of Facebook (www.facebook.com/triathlonholten)

Programma 2011
Holten staat 8 en 9 juli 2011 geheel in het teken van de 2011 Holten ITU Triathlon Premium Cup.
Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag 8 juli :
Officiële openingfeest
Woody’s kinder run-bike-run en deWeekkrant.nl Zwemloop.

Zaterdag 9 juli :
Age-groupers wedstrijden
ITU Premium CUP Triathlon Elite & Junioren
1/4 en 1/8-ste Triathlon (recreatieve deelnemers)
Triathlon after race party

 

2 Reacties
  1. Espelo zegt

    Toch jammer dat de Triathlon in Holten wederom heeft gekozen voor het weekend waarin ook traditioneel het Sploder Feest wordt georganiseerd.

  2. Espelo zegt

    Toch jammer dat de Triathlon in Holten wederom heeft gekozen voor het weekend waarin ook traditioneel het Sploder Feest wordt georganiseerd.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.