Train jezelf topfit klaar voor de Triathlon Holten

0

Handige tips of even die stok achter de deur; triatleten die goed getraind van start willen kunnen vanaf deze week professionele clinics volgen. Ervaren trainers en begeleiders stomen beginners in drie maanden tijd topfit klaar voor de achtste- en Olympische afstand.
Nieuw dit jaar is de krachtige samenwerking tussen Atletiek Vereniging Holten, Wieler Vereniging Holten, Zwem- en Polo Club Twenhaarsveld en Triathlon Team Holten.
De vier verenigingen die jaarlijks nauw betrokken zijn bij de Triathlon Holten bieden voor beginners en gevorderden diverse trainingspakketten aan. Het voordeel hiervan is dat de deelnemer een eigen passend pakket kan samenstellen. Op de website van triatlon Holten kan men kiezen uit verschillende mogelijkheden. Van het volgen van één onderdeel tot aan de drie gecombineerde onderdelen. Gevorderde triatleten kunnen zich net als iedereen inschrijven voor de clinic en tevens laatste training ‘parcoursverkenning’. Een gewilde generale repetitie waarin de deelnemers de zwem-, fiets- en looponderdelen van het parcours afleggen. Inschrijven voor de clinics is mogelijk via onderstaande link. http://triathlonholten.nl/inschrijven-clinic

Jeugdclinics
Speciaal voor de jeugd vanaf 9 jaar, wordt een eigen clinic georganiseerd. Alle clinics worden gesponsord door Sport Boutique Holten. Voor iedere clinic geldt dat je kunt deelnemen aan de parcoursverkenning op vrijdag 23 juni. Volg je geen clinic en wil je wel deelnemen aan de parcoursverkenning? Dan bedragen de kosten 10 euro. Tevens ontvang je bij deelname aan één van de clinics, met uitzondering van de parcoursverkenning op 23 juni, een gratis t-shirt.
Inschrijven voor de clinics is mogelijk via onderstaande link. http://triathlonholten.nl/inschrijven-clinic

De 33e editie van het internationale topsportevenement Triathlon Holten vindt plaats op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli. Zwemmen in de Domelaar, fietsen op en rond de Holterberg en lopen door een sfeervol Holten; het is een combinatie die niet alleen internationale toppers aanspreekt maar ook vele honderden recreatieve deelnemers. De Triathlon Holten Premium European Cup biedt voor elk wat wils.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.