Top2000-kerkdienst in Kandelaar

HOLTEN – Op zondag 27 december 2015 wordt er om 19.00 uur een  Top2000-kerkdienst gehouden in de Kandelaar.  Het thema van deze muzikale dienst  waarin ds. van der Spek zal voorgaan is: ‘I will follow him’.  Muzikale medewerking wordt verleend door Ylse en Ruben van Kroepin, de Korhanen en de Hoolter Deerns.

Nummers met inhoud
Deze kerkdienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van  NPO Radio 2. In de Top2000 staan veel  nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen.  Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, zoals ‘What if God was one of us’, van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing  te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost.
Stemmen
Net als bij de traditionele Top 2000 kan er gestemd worden op favoriete muziek. De Top2000-kerkdienst  in Holten heeft hiervoor een eigen pagina op de officiële website van top2000kerkdienst.nl .
Via http://www.top2000kerkdienst.nl/holten kan er o.a. gestemd worden, zijn de laatste nieuwtjes over de dienst te lezen en kan de Top 10 van Holten bekeken worden. Selecteer drie nummers die het meeste voor u/jou betekenen. Desgewenst kan een motivatie bijgevoegd worden! Stemmen die uitgebracht worden vóór zondag 20 december 2015 worden meegeteld.

Internetkerk
De Top2000-kerkdienst is een idee van internetkerk MijnKerk.nl, waar vorig jaar ruim 40 kerken door het hele land aan meededen.  Doel van MijnKerk.nl is om mensen te inspireren en te troosten via een website en de sociale media met herkenbare verhalen uit het gewone leven.

Reacties zijn gesloten.