Toneelgroep COV speelt ‘SPiT’

HOLTEN – Een voorstelling uit het leven gegrepen, zo laat de voorstelling ‘Spit’ zich het beste omschrijven. Op 11 en 12 maart brengt toneelgroep COV uit Holten deze pakkende voorstelling voor het voetlicht in De Kandelaar te Holten.

Spit gaat over het gras dat bij de buren altijd groener lijkt. De voorstelling geeft een kijkje in het leven van een druk gezin en hun naasten. Hoe is het om als moeder alle ballen in de lucht te houden en nauwelijks aan jezelf toe te komen? Het leven raast maar door terwijl het lijkt alsof iedereen om je heen maar doet waar het zelf zin in heeft.

De voorstelling is een aaneenschakeling van herkenbare momenten. Kippenvel momenten en humor wisselen elkaar in snel tempo af. Toneelgroep COV heeft met de vorige voorstelling ‘Het Huis’ bewezen met dit genre goed uit de voeten te kunnen. Met ‘Spit’ heeft de toneelgroep weer een stuk in handen die u niet mag missen.

Toneelgroep COV was vooral bekend van de kluchten en komedies maar heeft met de toneelstukken ‘Het Huis’ en ‘Spit’ een nieuw genre omarmd. Ook het publiek heeft hiermee de weg naar toneelgroep COV gevonden. De herkenbare, eigentijdse toneelstukken met een randje humor en diepgang worden door een groot publiek gewaardeerd.

Naast de vaste spelersgroep staan er ook dit jaar kinderen op het toneel. De regie is in handen van het duo Francis Stam en Karin Stam. Kaarten à € 7,50 zijn te reserveren via toneelgroepcov.nl. De voorstelling op 11 en 12 maart in De Kandelaar te Holten begint om 20:00 uur.

 

Reacties zijn gesloten.