Toneelgroep COV speelt herkenbaar toneelstuk ‘SPiT’ in Kulturhus

HOLTEN – Een voorstelling uit het leven gegrepen, zo laat ‘Spit’ zich het beste omschrijven. Het verhaal gaat over het gras dat bij de buren altijd groener lijkt. De voorstelling geeft een kijkje in het leven van een druk gezin en hun naasten. Hoe is het om als moeder alle ballen in de lucht te houden en nauwelijks aan jezelf toe te komen? Het leven raast maar door terwijl het lijkt alsof iedereen om je heen maar doet waar het zelf zin in heeft.

Op 21 en 22 oktober brengt toneelgroep COV uit Holten deze pakkende voorstelling voor het voetlicht in het Kulturhus te Holten.

De voorstelling is een aaneenschakeling van herkenbare momenten. Kippenvel momenten en humor wisselen elkaar in snel tempo af. Toneelgroep COV heeft met de vorige voorstelling ‘Het Huis’ bewezen met dit genre goed uit de voeten te kunnen. Met ‘Spit’ heeft de toneelgroep wederom een stuk in handen waarover nog lang nagepraat zal worden.

Toneelgroep COV is vooral bekend van de kluchten en komedies maar heeft met de toneelstukken ‘Het Huis’ en ‘Spit’ een nieuw genre omarmd. Ook het publiek heeft hiermee de weg naar toneelgroep COV gevonden. De herkenbare, eigentijdse toneelstukken met een randje humor en diepgang worden door een groot publiek gewaardeerd.

Naast de vaste spelersgroep staan er ook dit jaar kinderen op het toneel. De regie is in handen van het duo Francis Stam en Karin Stam. Kaarten à €10,-  zijn te reserveren via kulturhusholten.nl De voorstelling 21 en 22 oktober begint om 20:15 uur.

Reacties zijn gesloten.