Toneelgezelschap Buurtvereniging Beuseberg speelt klucht “Verkeerde hulp op de eerste hulp”

1

Het toneelgezelschap van Buurtvereniging Beuseberg uit Holten presenteert op vrijdag 16, zaterdag 17, vrijdag 23 en zaterdag 24 februari 2018 weer een toneelstuk, dat opgevoerd wordt door leden van deze buurtvereniging. Maar liefst 4 avonden zullen ervaren en talentvolle spelers een blijspel voor u opvoeren. U kunt deze avonden gaan genieten van het stuk: “Verkeerde hulp op de eerste hulp”

Beknopte omschrijving van het verhaal:
“Het komische stuk speelt zicht af in de wachtruimte van een regionaal ziekenhuis. Dokter Hogebaum is een oude dokter die nogal vergeetachtig en verstrooid is. Hij gaat er mee stoppen, maar moet eerst nog even zijn opvolger inwerken. Hij ziet Joop van het uitzendbureau per ongeluk aan als zijn opvolger terwijl Joop langs komt voor schoonmaakwerkzaamheden. Dit leidt tot bizarre situaties! Joop denkt al snel dat hij is ingehuurd als dokter en vindt dat eigenlijk wel interessant. Maar waar is de echte nieuwe dokter en wat voor bezoekers komen er verder allemaal wel niet langs in het ziekenhuis? Zo is er Nella die werkelijk alle kwaaltjes schijnt te hebben die er bestaan. Rebecca komt eerder in het ziekenhuis om een goede partij te schaken dan dat ze daadwerkelijk iets mankeert. Roel komt langs met zijn zere duim maar is dat de enige reden waarom hij langs komt? Het ziekenhuis beschikt over het kordate hoofd van de verpleging Joke en verpleegkundige Annie, maar kunnen zij de boel nog redden?”

Kortom, een leuk stuk voor een heerlijke avond ontspanning waarvoor u hierbij wordt uitgenodigd. U wordt ontvangen met een lekker kopje koffie en natuurlijk is er ook weer de jaarlijkse verloting met geweldige prijzen.

Locatie: Café De Wippert
Adres: Wippert 6, Kring van Dorth
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: vanaf 19.30 uur

Kaarten zijn te bestellen bij Anja Kettelarij, Beusebergerweg 39 te Holten, telefoonnummer: 06-27084923. Tevens zijn de kaarten te bestellen via de mail: [email protected] en via de website http://www.beuseberg.nl.

De entree voor leden is gratis. De entree voor niet-leden is € 7,00 p.p. inclusief een kopje koffie of thee, te voldoen bij het afhalen van de kaarten bij Anja Kettelarij of aan de kassa op de avond zelf.

We zien u graag op 16, 17, 23 en 24 februari 2018 in Café De Wippert!

1 reactie
  1. Marlies Bontje zegt

    Leuk toneelstuk! Ga dat zien! Er zijn nog kaarten voor vanavond beschikbaar.
    Een echte aanrader!!!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.