Toerisme Rijssen-Holten zoekt vrijwilligers

1

HOLTEN – Op 2 januari 2013 is de nieuwe vereniging Toerisme Rijssen-Holten van start gegaan.
 
Momenteel zijn er drie Toeristische Informatie Punten, kortweg TIP’s, ingericht: in het Kulturhus in Holten, in Natuurdiorama op de Holterberg en in The Read Shop in Rijssen.

Hier worden toeristen en de eigen inwoners gastvrij ontvangen en wordt persoonlijk en door middel van drukwerk en website toeristische informatie gegeven. In elk van de TIP’s is daarvoor een assortiment kaarten, gidsen, folders en routes aanwezig.

Voor het TIP Kulturhus is Toerisme Rijssen-Holten op zoek naar vrijwilligers. Mensen die enthousiast zijn over wat Rijssen-Holten heeft te bieden en het leuk vinden om bezoekers daarover te informeren. Speciale opleiding is niet vereist, wel  het enthousiasme en goede contactuele eigenschappen. Toerisme Rijssen-Holten zorgt voor een korte interne opleiding zodat de nieuwe vrijwilligers op de hoogte zijn van wat er allemaal is te doen en te beleven. Ook het goed wegwijs raken op de website  hoort daartoe. Het is zeker niet nodig om de hele week beschikbaar te zijn, wie vanaf 1 dag per week kan meewerken is van harte welkom.
 

Wie belangstelling heeft voor dit vrijwilligerswerk kan dat het beste per email aangeven: [email protected], of bellen van 13.00-16.30 uur naar 0548-361533.

1 reactie
  1. tegenwind zegt

    Wil je blijven fietsen maar hiij is aan vervanging toe is , kun je beter eerst een nieuwe kopen voordat je hem weg doet.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.