Toerisme Rijssen-Holten op zoek naar mooiste plekjes

HOLTEN – Voor de uitbreiding van de virtuele tour door Rijssen-Holten is Toerisme Rijssen-Holten op zoek naar de mooiste plekjes van de gemeente. Hiervoor roept toeristisch manager Rolf Halverhout de hulp in van de inwoners van Rijssen-Holten zelf. De mooiste plekjes zullen worden toegevoegd aan de virtuele tour.

Virtuele Tour Rijssen-Holten
Sinds december vorig jaar staat de virtuele tour van Rijssen-Holten op de website van Toerisme Rijssen-Holten. ‘Via deze tour kan je als het ware van achter het computerscherm allemaal bezienswaardigheden én bedrijven in Rijssen-Holten bezoeken’, legt Halverhout uit. ‘Sinds kort kan dat ook via je mobiel of tablet’. Op een overzichtskaart is precies te zien welke locaties en bedrijven al te bezichtigen zijn. De huidige tour bestaat inmiddels uit dertig locaties met in totaal bijna tweehonderd panorama foto’s. ‘En dat worden er nog meer’, vertelt Halverhout enthousiast. ‘Afgelopen voorjaar zijn er alweer verschillende nieuwe locaties gefotografeerd en deze zomer staan er nog meer op de planning, zoals camping de Holterberg en Woody’s’.

Schildkerk nieuwste aanwinst
De nieuwste aanwinst is de virtuele tour van de Schildkerk in Rijssen. Een uitgebreide tour met ondersteunende informatiepunten en geluidsfragmenten erin. ‘Op Facebook hadden we de foto van het carillon gedeeld. Wanneer je deze via een mobiel of tablet bekeek bewoog het beeld met je eigen bewegingen mee. Die ene foto is al door meer dan 7500 duizend mensen bekeken’.

Mooiste plekje van de gemeente
Om de virtuele tour ‘compleet’ te maken is Toerisme Rijssen-Holten op zoek naar de mooiste plekjes van Rijssen-Holten. Zelf geeft Halverhout aan zeer gecharmeerd te zijn van de tour van de Canadese Begraafplaats. ‘Maar dat is natuurlijk heel persoonlijk’, geeft hij direct aan. ‘Daarom willen we ook de bewoners zelf vragen wat zij het mooiste plekje van Rijssen-Holten vinden. Deze kunnen we dan toevoegen aan de tour en nog meer mensen laten zien hoe mooi het hier is om te wonen, te werken en te recreëren’. Suggesties kunnen aangeleverd worden via de Facebook pagina van Toerisme Rijssen-Holten of via een mailtje naar: [email protected].

Bekijk hier de virtuele tour.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer