Themamiddag: Windows 8

0

HOLTEN – Het Sociaal Cultureel Werk heeft iedere dinsdagmiddag voor belangstellende een computerinloop open in de bibliotheek. U bent hier onder het genot van een kopje koffie of thee welkom bent met al uw vragen over het werken met de computer.

Naast de computerinloop organiseert het Sociaal Cultureel Werk regelmatig een interessante themabijeenkomst, waar ontwikkelingen op computergebied centraal staan. Uiteraard met volop ruimte voor al uw vragen over het betreffende onderwerp.

Op woensdag 27 februari vindt de tweede themabijeenkomst van het nieuwe jaar plaats. Het thema van deze middag is: Windows 8.

Windows 8 is het nieuwste besturingssysteem van Microsoft, en is de opvolger van Windows 7. Vanmiddag staat dit nieuwe systeem centraal, er zijn nogal wat veranderingen ten opzichte van de vorige versies.

Deze themabijeenkomst wordt georganiseerd op woensdag 27 februari van 15.00 tot 17.00 uur. De kosten voor een themabijeenkomst bedragen € 5,-. Graag van te voren even aanmelden. Voor meer informatie over de computerinloop en de themabijeenkomsten, kunt u contact opnemen met het Sociaal Cultureel Werk, Smidsbelt 6 te Holten, 0548 36 27 55, http://www.socuweholten.nl

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer