Themamiddag computerinloop

0

HOLTEN – Doe eens wat anders met de computer!

Het Sociaal Cultureel Werk heeft iedere dinsdagmiddag voor belangstellende een computerinloop open in de bibliotheek. U bent hier onder het genot van een kopje koffie of thee welkom bent met al uw vragen over het werken met de computer.

Naast de computerinloop organiseert het Sociaal Cultureel Werk regelmatig een interessante themabijeenkomst, waar ontwikkelingen op computergebied centraal staan. Uiteraard met volop ruimte voor al uw vragen over het betreffende onderwerp.

Op woensdag 17 oktober vindt de derde themabijeenkomst plaats. Het thema van deze middag is: Doe eens wat anders met de computer!

De computer hoeft niet alleen gebruikt te worden voor bijvoorbeeld email en Internet, of het bewerken van foto’s. Er is nog zo veel meer…! Wel eens gedacht aan het besturen van een lampje met de computer…? Of een motor of iets robotachtigs? Tijdens deze bijeenkomst zal de docent een aantal van deze mogelijkheden laten zien.

Deze themabijeenkomst wordt georganiseerd op woensdagmiddag 17 oktober van 15.00 tot 17.00 uur. De kosten voor deze themabijeenkomst bedragen € 5,- inclusief een kopje koffie. Graag van te voren even aanmelden. Voor meer informatie over de computerinloop en de themabijeenkomsten, kunt u contact opnemen met het Sociaal Cultureel Werk, Smidsbelt 6 te Holten, 0548 36 27 55, http://www.socuweholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.