Themamiddag Café P.C.: Veilig Internetten

0

HOLTEN – Iedere week organiseert het Sociaal Cultureel Werk het Café P.C.: het café waar u onder het genot van een kopje koffie of thee welkom bent met al uw vragen over het werken met de computer.

Nieuw dit seizoen zijn de themamiddagen bij Café P.C. Iedere eerste woensdag van de maand zal tijdens het Café een bijzonder of interessant onderwerp behandeld worden. Uiteraard met volop ruimte voor al uw vragen over het betreffende onderwerp.

Op woensdagmiddag 2 november vindt bij café P.C. de tweede themamiddag plaats. Het thema van deze middag is: ‘Veilig Internetten’. Onderwerpen die behandeld zullen worden zijn: Het onderhoudscentrum van Windows XP, Windows Vista en Windows 7; Het instellen van een Firewall op Windows XP, Windows Vista en Windows 7; Diverse antivirusprogramma’s; De Windows update. Verder zullen ook de termen ‘Spam’, ‘Phishing’ en ‘Pop-up blokkeringen’ aan de orde komen. Een interessante middag onder leiding van HaJe Jannink om meer te weten te komen over de beveiliging van uw computer. Uiteraard kunnen vragen vanuit de deelnemers ook gesteld worden.  

De themamiddag vindt plaats op woensdag 2 november, van 15.00 tot 17.00 uur in zaal 4 van het Kulturhus in Holten. De kosten voor de themamiddag bedragen € 5,-, inclusief een kopje koffie. Voor meer informatie over café P.C. en de themamiddag, kunt u contact opnemen met het Sociaal Cultureel Werk, Smidsbelt 6 te Holten, 0548 36 27 55, http://www.socuweholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.