Themabijeenkomst computerinloop: E-reader vs. Tablet

0

HOLTEN – Het Sociaal Cultureel Werk heeft iedere dinsdagmiddag voor belangstellende een computerinloop open in de bibliotheek.

U bent hier onder het genot van een kopje koffie of thee welkom bent met al uw vragen over het werken met de computer.

Naast de computerinloop organiseert het Sociaal Cultureel Werk regelmatig een interessante themabijeenkomst, waar ontwikkelingen op computergebied centraal staan. Uiteraard met volop ruimte voor al uw vragen over het betreffende onderwerp.

Op donderdagavond 4 oktober vindt de tweede themabijeenkomst plaats. Het thema van deze avond is: De E-reader versus de Tablet.

Tegenwoordig kan er boeken gelezen worden op de computer. Ook Tablets (bijvoorbeeld de I-pad) zijn hiervoor geschikt. Maar, E-readers hebben in deze vaak meer voordelen. Tijdens deze themabijeenkomst zal docent HaJe Jannink de verschillen naast elkaar zetten, om u zo te helpen een bewuste keuzen te kunnen maken.

Deze themabijeenkomst wordt 2 keer georganiseerd: op donderdag 4 oktober van 19.30 tot 21.30 uur en op woensdag 19 december van 15.00 tot 17.00 uur. De kosten voor een themabijeenkomst bedragen € 5,- inclusief een kopje koffie. Graag van te voren even aanmelden. Voor meer informatie over de computerinloop en de themabijeenkomsten, kunt u contact opnemen met het Sociaal Cultureel Werk, Smidsbelt 6 te Holten, 0548 36 27 55, http://www.socuweholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer