The Heinoos Unplugged in Het Bonte Paard

0

HOLTEN – Op zaterdag 21 februari  treden The Heinoos op in het cafe van Het Bonte Paard in Dijkerhoek. Vorig jaar hadden we een fantastische caféavond met de Bankdirecteuren, dit jaar willen we graag een zelfde sfeer weer creëren maar nu dus met The Heinoos unplugged.  Een band die de meest fantastische hits uit de jaren ’60,’70 en 80 op hun geheel eigen wijze aan elkaar breien. Bekend van de grote tentfeesten in de omgeving, maar dus nu in het klein in het café.

Nummers van ABBA, Queen, The Sweet, Mud, The Police en vele vele anderen… afgewisseld met eigen nummers in het Nederlands/Dialect. Maar ook medleys van de Beach Boys en Beatles passeren de revue. Het typische Heinoos-sausje waarmee ze één en ander steevast overgieten maakt het allemaal nog lekkerder! Kom gezellig met je vriendengroep een avondje naar het café; goede muziek, lekker biertje en gezellig bijkletsen.

Entree bedraagt 10,00 euro. Aanvang 20.30 uur.  Er is geen voorverkoop maar reserveer wel je kaarten via [email protected] of via onze Facebook pagina want VOL is VOL!!!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.