Teun Deijk, Mans van Sangel en de Vèèrkàànte Viefkop op het Hoffelijke Boekenbal

0

Het eerste boekenbal van Gert Jan Oplaat uit Markelo, ligt twee jaar achter ons en zag het levenslicht bij het verschijnen van zijn eerste boek, Mirrewinter op het platteland. Hij wilde dit een vervolg geven, door meer regionale schrijvers een podium te geven voor hun boeken.
Het tweede Hoffelijke Boekenbal zal plaats vinden op 24 november, vanaf 20.00 uur, bij de Haverkamp in Markelo. Drie schrijvers, Gert Jan Oplaat, Jan Hulsegge en Teun Deijk, zullen voordragen uit eigen werk. Aansluitend worden de eerste exemplaren uitgereikt aan diverse personen. Drie exemplaren van het boek “In Röste en Vrea” zullen door Teun Deijk worden overhandigd. Het eerste gaat naar Prins Poemba de Bourgondiër, de vijftigste Prins der Fienpreuvers. Voor Teun zijn meerdere pennenvruchten ontstaan, tijdens de vele conferences, als Mans van Sangel, die hij gedurende 30 jaar de revue liet passeren bij zijn Fienpreuvers. Het tweede exemplaar gaat naar de vertegenwoordigers van de Oudheidkamer Hoolt’n. Meerdere keren is Mans van Sangel hoffelijk ontvangen door de bewakers van het Holtense cultuurgoed. Het derde exemplaar is voor de uitgevers van de Holtense krant, Camilla en Erik Klein Nagelvoort, die Teun Deijk de mogelijkheid geven, zijn gedachten in onvervalst Holtens dialect, wekelijks weer te geven, op de voorpagina van Holten Extra in de Vèèrkàànte Viefkop. U kunt deze bijzondere avond nog altijd bijwonen De toegang is gratis. De dresscode is gala/Party Chique, of “gewoon het zundagse pak an.” U kunt zich aanmelden bij [email protected] .De boeken zijn inmiddels binnen en het resultaat mag er zijn.
“In Röste en Vrea” is verkrijgbaar bij boekwinkel Heusinkveld in Holten en uiteraard bij de schrijver zelf. (Tel 0570 5424360, [email protected] )

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer