Televisietoren opengesteld voor goede doel

0

HOLTEN/MARKELO – Op zaterdag 10 en zondag 11 mei 2014 is het mogelijk om de televisietoren aan de Larenseweg in Markelo te bezoeken.

De toren is normaalgesproken niet opengesteld voor het publiek, maar eigenaar Alticom stelt de toren open in samenwerking met de Stichting Heppie. “Onze torens worden gebruikt voor onder andere datacenterdiensten en zijn dus normaal gesproken alleen toegankelijk voor onze klanten. Voor Heppie stellen we ze graag eenmalig open voor publiek. Het uitzicht vanaf de mediatorens is spectaculair en zeker de moeite waard. Zo heb je vanaf onze toren in Markelo een geweldig uitzicht op de Sallandse heuvelrug en kun je Deventer, Zutphen, Almelo én Enschede prachtig zien! Genoeg reden dus om zelf een kijkje te komen nemen!”, aldus woordvoerder Leonie Williams van Alticom. Tickets voor de zogenaamde Heppie View Tour zijn vanaf vandaag voor 10 euro verkrijgbaar via de speciale website heppieview.nl.

De Stichting Heppie organiseert voor kwetsbare kinderen in Nederland het hele jaar door vakanties en weekenden waarin alles draait om samen spelen, plezier maken en positieve aandacht. Jaarlijks ontvangt Heppie dankzij de inzet van zo’n 500 vrijwilligers ruim 1700 kinderen. Ambasadeurs van de stichting zijn Natasja en René Froger.

Ook voor ondernemers uit de regio is het mogelijk om in mei een bezoek te brengen aan de televisietoren. Op donderdag 22 mei organiseert Alticom een mini-seminar op grote hoogte onder de naam Heppie Few. De seminar heeft als thema ‘duurzaam en veilig outsourcen binnen de regio’. Onder het genot van een ontbijtje vertellen diverse sprekers over bedrijfscontinuïteit en de kansen en bedreigingen van duurzame ICT. Aanmelden kan via de website van het bedrijf.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer