Amazing gaat naar Finland !

0

HOLTEN – Dit jaar bestaat Het Holtens popkoor Amazing 20 jaar en één van de lustrumactiviteiten is een reisje naar Finland !

Amazing gaat van 15 – 19 mei meezingen op een korenfestival in Vaasa, ten noord westen van Helsinki in Finland. Satu Pajunen, ons koorlid wat oorspronkelijk uit Finland komt, heeft ons enthousiast gemaakt hieraan mee te doen

Het is een internationaal evenement waar vnl koren uit Finland optreden, Amazing is het enige koor uit West europa dat hier gaat zingen maar er komt ook een groep uit Amerika, Rusland en Estland. Totaal doen er 82 koren mee.

Amazing treedt  daar 7 keer op, gedurende twee dagen, de ene keer in een kerk, dan weer in een stadhuis, een winkelcentrum en een concerthal. Ze brengen twee liedjes van Nederlandse zangers ten gehore: “ Avond “van Boudewijn de Groot en “a night like this “van Caro Emerald. Verder allerlei internationale bekende Engelstalige liederen.

De leden hebben er veel zin in, het zal een zeer bijzonder ervaring worden !
U kunt hun optreden daar niet bijwonen maar er komen nog wat mogelijkheden in de buurt :
 10 mei bij de Oude Molen in Bathmen, 20 juni bij het Parkgebouw in Rijssen en last but not least het lustrumconcert van Amazing in het Kulturhus Holten op 22 november a.s.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer