Tastoe trots op nominatie Bier & Gastronomie Award 2012

0

HOLTEN – Tastoe Tap en Tafelen in Holten is genomineerd voor De Bier & Gastronomie Award 2012.

Het team van Tastoe bestaande uit Chef-kok Nico Valk en Gastheer Gerlof van den Heuvel is zeer vereerd met de nominatie. Tastoe zal samen met 11 andere restaurateurs vanuit heel Nederland op maandag 10 oktober tijdens een Masterclass gaan strijden voor een plek in de finale.

De reden voor de nominatie is het brede assortiment aan bieren in combinatie met de gerechten die Tastoe serveert. Zo is elk gerecht op de dinerkaart voorzien van een bijpassend bieradvies.

Tijdens de Masterclass worden de deelnemers verzocht een voorstel te doen voor een gerecht bij drie verschillende bieren. De gerechten worden mondeling toegelicht, op een manier waarop je het aan een geïnteresseerde gast zou beschrijven.  

Dit alles zal door de jury worden beoordeeld en in de loop van november – december zullen uiteindelijk een vijftal deelnemers worden bezocht als onderdeel van de finaleronde.

Een drietal deelnemers wordt daarna geselecteerd voor een presentatie op de Horecava 2012. Daar wordt ook bekend gemaakt, wie de winnaar is. De Award uitreiking vindt plaats in nauwe samenwerking met de RAI Organisatie.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.