Tafeltennissers grijpen titel

HOLTEN – Het derde team van de TTV Holten heeft een ware prestatie van formaat geleverd door de titel te pakken in de 4e klasse K van de NTTB Oost. Niek Heupers, Bram Veefkind ,Sander Boonstra en Marten Hulleman wisten concurrent Matchpoint uit Nijverdal op de laatste competitie dag te passeren.

Met nog 1 competitie ronde te gaan stonden de Holtenaren 1 punt achter op Matchpoint en moest Holten zelf aantreden tegen het laaggeklasseerde Rijssen. Een hoge uitslag zou en moest behaald worden om de volle druk bij de concurrentie te leggen dat een dag later zou  aantreden tegen Brookshuus uit Bornerbroek.

Team 3 deed wat het moest doen namelijk met 9-1 in en tegen Rijssen winnen. De hoge uitslag doet vermoeden dat het een walk over was maar dit is beslist een vertekend beeld. Maar liefst 4 van de 10 partijen werd in de vijfde en beslissende game beslist in het voordeel van Holten. Sander en Niek pakten de volle buit en Marten won 2 van zijn enkelpartijen. Aangezien ook het dubbel Marten/Niek werd binnengesleept stond de hoge eindscore van 1-9 op het bord.  Nadat 1 dag later  Matchpoint met 8-2 won in Bornerbroek eindigden beide teams met 64punten op de ranglijst. Echter het onderlinge resultaat van de Holtenaren was beter zodat zij zich tot kampioenen mochten laten huldigen.

Komend voorjaar gaat dit team zich nu melden  in de 3e klasse en kunnen met name de jonge spelers uit dit team  zich hopelijk verder ontwikkelen.

Reacties zijn gesloten.