Supportersvereniging FC Twente Holten benoemd!

HOLTEN – Donderdag 20 mei heeft de officiële ondertekening plaatsgevonden, de oprichting van Supportersvereniging FC Twente Holten is een feit!

Onder toeziend oog van mr. G.H.J. Ijzerman werden bij Actie Notarissen in Holten alle administratieve zaken afgehandeld. Het bestuur zal worden gevormd door Peter Rietman, Mark Wonnink, René Nijland en Jeffrey Muller.

Voor notaris IJzerman was dit tevens een gedenkwaardig moment, de Supportersvereniging is de eerste stichting die bij Aktie Notarissen in Holten ingeschreven werd.

De supportersvereniging is bedoeld voor iedereen in Holten, van jong tot oud, die FC Twente een warm hart toedragen. De vereniging wil zich in gaan spannen voor onder andere gezamenlijk busvervoer naar (uit)wedstrijden van FC Twente, voorrang krijgen bij kaartverkoop en het samenbrengen van alle Twente-supporters in Holten.

Daarnaast zullen diverse activiteiten voor de leden georganiseerd gaan worden. Denk hierbij aan een (zaal)voetbaltoernooi, feestavond, rondleiding in de Grolsch Veste.

Tijdens de laatste beslissende kampioenswedstrijd NAC-FC Twente heeft de vereniging al een tripje kunnen regelen richting de Grolsch Veste om daar gezamenlijk naar de wedstrijd op een groot scherm te kijken. Momenteel is men druk bezig om voor haar leden gezamenlijk vervoer en bezoek aan de Open dag van FC Twente op zondag 11 juli te realiseren.

Voorafgaand aan deze komende activiteiten dient men zich eerst officieel in te schrijven bij de vereniging. Hiervoor vindt vrijdag 11 juni aanstaande de inschrijfavond plaats.

Het lidmaatschap zal € 15,- voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen tot 14 jaar bedragen. Dit lidmaatschap loopt van 1 juni t/m 31 mei, oftewel gelijk aan het voetbalseizoen.

Om 20:00 uur zijn alle geïnteresseerden welkom in Café Toontje om een inschrijfformulier in te leveren/vullen. Tijdens deze avond kan kennis worden gemaakt met het bestuur, het beleid en de plannen. Reeds gemelde supporters ontvangen een dezer dagen een inschrijfformulier per email. Mocht dit niet voldoende zijn, tijdens de info-avond kan men extra formulieren invullen/ophalen. Voor vragen kan men een email sturen naar [email protected]

Naast de inschrijfmogelijkheid voor leden is het ook mogelijk om zich als sponsor te verbinden aan de supportersvereniging. Voor vragen omtrent het sponsorpakket kan men contact opnemen via [email protected]

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer