Stadsfeest partnerstad Steinfurt 30 augustus

HOLTEN – Op uitnodiging van de Stichting Jumelage Rijssen-Holten bracht een delegatie van de Stadt Steinfurt onlangs een werkbezoek aan Rijssen-Holten. Daarbij stonden ook de mogelijkheden voor een uitwisseling van activiteiten op het gebied van toerisme op de agenda.

De viering van de 40-jarige fusie van Burgsteinfurt en Borghorst tot Stadt Steinfurt op zondag 30 augustus a.s. biedt een unieke kans om elkaar als inwoners van de partnersteden op een informele wijze te leren kennen. Verenigingen, individuele burgers, een officiële vertegenwoordiging van onze Gemeente en de Stichting Jumelage Rijssen-Holten zijn als speciale gasten uitgenodigd.

De Stichting Jumelage coördineert deze dagtrip en het bijbehorende busvervoer. Het feest begint met een gezamenlijk openluchtontbijt op de weg tussen de beide stadskernen, waarbij de Nederlandse en Duitse deelnemers elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar in gesprek raken over hun interesses. Voor koren, verenigingen, enz. is er ook de mogelijkheid een optreden te verzorgen. Voor inlichtingen en aanmelding voor deze dag bent u per e-mail welkom bij de genoemde Stichting via: [email protected]

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer