Sportverenigingen worden geïnformeerd tijdens ‘De 3e helft’

HOLTEN – Op 23 september organiseren de buurtsportcoaches van ViaVie Welzijn voor sportverenigingen de eerste ‘De 3e helft’ met als onderwerp bedrijfssport.
Het idee achter ‘De 3e helft’ is hetzelfde als wat sporters normaal gesproken onder de derde helft verstaan; ontmoeting en ervaringen uitwisselen in een gezellige sfeer.
Met ‘De 3e helft’ willen de buurtsportcoaches verenigingen op informele wijze informeren en kennis laten delen over onderwerpen die iedere vereniging tegenkomt en mee te maken heeft/krijgt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ‘Sportvereniging en social media’, ‘vrijwilligersbinding’, ‘ouderen binnen de sportvereniging’, etc.
De eerste ‘De 3e helft’ die georganiseerd wordt zal het thema bedrijfssport hebben, aangezien een groot aantal verenigingen aan heeft gegeven geïnteresseerd te zijn in dit onderwerp. Om aan te sluiten op dit onderwerp kan als locatie gebruik worden gemaakt maken van het hoofdkantoor van Ter Steege Bouw Vastgoed in Rijssen.
Het programma van de avond is als volgt:
– 20.00 uur Inloop met koffie
– 20.15 uur Opening
– 20.20 uur Gastspreker Sander Palm (Sportbedrijf Deventer)
– 21.00 uur Vertaling naar lokale situatie, ruimte voor discussie + vragen
– 21.30 uur Einde
Gastspreker: Sander Palm werkt al geruime tijd bij Sportbedrijf Deventer en heeft de afgelopen jaren als sportbeleidsmedewerker bedrijfssport in Deventer op de kaart gezet. Hij zal een beeld schetsen van de ontwikkeling en situatie in Deventer en de valkuilen en tips met ons delen.
Aanmelden voor de bijeenkomst kan door te bellen of te mailen naar René Hoveling, [email protected], 0548-362755. Graag vermelden met hoeveel personen u komt.
‘De 3e helft’ wordt georganiseerd vanuit het gemeentelijke project ‘Maatschappelijk Verantwoord Verenigen’.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer