Sportverenigingen bezoeken sportbeurs

0

Holten – Alle sportverenigingen van Rijssen-Holten hebben onlangs een brief ontvangen waarin zij worden uitgenodigd gezamenlijk per touringcar een bezoek te brengen aan de sportbeurs Twente in Enschede op vrijdag 14 maart a.s. Diverse verenigingen hebben hierop positief gereageerd.

Het initiatief komt van de gemeente Rijssen-Holten in samenwerking met de sportraad Rijssen-Holten. Het is de bedoeling dat per sportvereniging twee (bestuurs)leden kunnen worden afgevaardigd. “Dit gezamenlijke bezoek is een mooi alternatief voor de jaarlijkse voorlichtingsbijeenkomst in het kader van verenigingsondersteuning”, aldus verenigingsadviseur Geurt Leppink van de gemeente Rijssen-Holten. We organiseren jaarlijks een bijeenkomst om sportverenigingen de mogelijkheden tot ondersteuning aan te reiken. Eind 2008 eindigt het breedtesportproject en daarmee ook voor een aantal ondersteuningsmogelijkheden het gratis gebruikmaken ervan, aldus Leppink. Naast de vele informatie die voor verenigingsbestuurders op de beurs is te verkrijgen is het ook erg functioneel. Sportwethouder W. ter Schure, een aantal beleidsambtenaren en leden van de sportraad Rijssen-Holten wisselen samen met de sportbestuurders in een informele sfeer met elkaar van gedachten over onderwerpen die belangrijk zijn voor de sport binnen Rijssen-Holten.

Programma van de dag
Het is de bedoeling om aan het einde van de middag te vertrekken en het hele avondprogramma op de beurs te beleven. “Het is geweldig dat dit soort activiteiten door de gemeente en sportraad worden geïnitieerd. Het geeft weer eens aan dat onze gemeente werk maakt van sport”, aldus Leppink. Bij voldoende belangstelling worden de kosten van de touringcar en de entreekosten door de gemeente vergoed. Aanmelden kan nog tot uiterlijk donderdag 21 februari via de verenigingsadviseur G. Leppink, email: [email protected] . Meer informatie over de beursactiviteiten zijn te vinden op http://www.sportraadoverijssel.nl/sportbeurstwente/

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.