Sponsor voor waterpolomeiden ZPC Twenhaarsveld

0

HOLTEN – De waterpolomeiden van Zwem- en Poloclub Twenhaarsveld zijn onlangs van nieuwe badpakken voorzien. Stukadoorsbedrijf JLM uit Markelo sponsort hiermee dit vorig jaar opgerichte waterpoloteam. Met de speciale waterpolobadpakken kunnen de meiden als een professioneel team aan de wedstrijden meedoen.

Het waterpoloteam is ontstaan uit een groepje meiden tussen de 11-14 jaar, dat al jaren lid is van Zwem- en Poloclub Twenhaarsveld. Begin vorig jaar zijn ze begonnen met waterpolotraining naast de normale zwemclubtraining. Deze trainingen vinden plaats in zwembad De Vijf Heuvels in Markelo. Sinds september doen de meiden mee aan officiële waterpolowedstrijden van de KNZB. De thuiswedstrijden worden gespeeld in zwembad De Koerbelt in Rijssen. De tegenstanders komen uit Hengelo, Oldenzaal, Haaksbergen en Tubbergen. De beginnende waterpoloërs hebben het zwaar te verduren tegen de andere meer ervaren clubs, maar zijn een enthousiast en hecht team met veel girlpower. Elke treffer en stopper wordt dan ook met luid gejuich kenbaar gemaakt.

Het team is erg blij met de sponsoring door stukadoorsbedrijf JLM uit Markelo. De waterpolobadpakken zien er mooi uit en hebben een opvallende kleur, met het logo van JLM op de voorzijde. Met deze nieuwe outfit stralen de waterpolomeiden een professionele eenheid uit.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer