Activiteiten voor jeugd in de voorjaarsvakantie

0

HOLTEN – De voorjaarsvakantie komt weer heel erg dicht in de buurt, en daarom organiseert het Sociaal Cultureel Werk in de vakantie diverse leuke activiteiten voor jeugd van 4 t/m 18 jaar.

Op dinsdagmiddag 19 februari wordt er in de kelder van het Kulturhus gestart met een spetterende disco-party voor kinderen van 8 t/m 11 jaar. Discolichten, glow-in-the-dark bandjes, muziek, dansen en natuurlijk een aantal leuke spellen tussendoor. Tussen 13.30 en 15.00 uur knalt de muziek uit de boxen in de kelder! Kosten voor deze middag bedragen € 3,-, graag even opgeven bij het Sociaal Cultureel Werk.

In jeugdhonk ‘de Liesen’ staat deze zelfde middag de ‘Jeugdhonk Spellen Battle’ op het programma, voor iedereen vanaf 12 jaar. Voetbal, Fifa, darten en airhockey, vanaf 14.30 uur kun je meedoen aan deze competitie, georganiseerd door een aantal maatschappelijke stagiaires! De entree voor deze middag is gratis, en je hoeft je niet op te geven.

Op woensdagmiddag 20 februari gaat jeugdhonk ‘de Liesen’ lasergamen in Wijhe met de tieners van 11 t/m 13 jaar. Opgeven voor deze activiteit is verplicht en de kosten bedragen € 5,-. Om 12.45 uur verzamelen de deelnemers zich bij het jeugdhonk!

Donderdagmiddag 21 februari staat voor de allerkleinsten een schattenjacht op het programma. Kinderen van 4 t/m 8 jaar kunnen vanaf 13.30 uur meedoen aan deze spannende zoektocht naar DE schat. Wat zal het zijn…? Daar hopen we om 15.00 uur achter te zijn! Kosten voor deelname aan de schattenjacht zijn € 3,-, graag even opgeven bij het Sociaal Cultureel Werk. De schattenjacht zal gaan plaatsvinden vanaf jeugdhonk ‘de Liesen’.

Op vrijdag 22 februari wordt deze activiteitenweek afgesloten met een pannenkoekenavond speciaal voor meiden! Meiden tussen de 14 en 18 jaar zijn vanaf 17.00 uur van harte welkom op jeugdhonk ‘de Liesen’, om samen te koken en te eten. Kosten zijn gratis! We sluiten om 19.00 uur weer af.

Voor meer informatie en/of opgave voor de activiteiten kan er contact opgenomen worden met:

Sociaal Cultureel Werk, Smidsbelt 6 te Holten, 0548 36 27 55, [email protected]

Jeugdhonk ‘de Liesen’, Larenseweg 102a te Holten, 0548 36 14 51, [email protected]

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer